Количка
0 продукта
 
 

Карти Оракул AGM I Ching

Карти Оракул AGM I Ching
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 32.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: AGM
Марка: AGM
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

I-Ching или Книгата на промените е несъмнено една от най-старите и важни книги за мъдрост и оракули. Всички дълбоки мисли и прозрения на китайската философия са включени в нейните мъдри учения.

64-те оракулови карти са проектирани в традиционния стил на китайските акварелни рисунки. Изпълнено от Klaus Holitzka, художественото майсторство на настоящите карти предава по прекрасен начин посланието на всеки  хексаграм на I Ching.

Подробна брошура с инструкции от Marlies Holitzka позволява на читателя директен достъп до съкровищата на древната китайска мъдрост.

Картите не са разделени на цветове като таро - всъщност повечето оракулни колоди изобщо нямат разделения. Всяка карта има снимка и име и нищо друго. Никакви цветове, никакви елементарни асоциации, никакви нумерологични или астрологични асоциации освен това, което е дадено на читателя в самата картина. Няма нищо извън картата-оракул, което да ви каже какво означава. Няма нещо което да ви казва, че пентаклите са свързани със земния елемент и предполагат стабилност и плодородие. Това, което е на снимката, е всичко, което можете да разберете от картата.

Как използвате тези карти? Почти като че ли бихте използвали колода за таро. Вие избирате оформление - една карта, да / не, три карти, кръстове или линии и т.н. - и формулирате въпрос. Разбъркайте, както желаете, и след това подредете или издърпайте картите. Обръщанията биха се сторили по-скоро безсмислени, тъй като картите-оракули са склонни да подчертават положителните събития от самото си естество. След това четете картите, за да намерите отговора.

Тъй като картите на оракул  нямат референции за числа, елементи или костюми, за да ги прочете, читателят е принуден да бъде по-интуитивен, за да получи отговор. За разлика от таро, картите-оракули са склонни да подчертават положителната мисъл. Няма да намерите нещо като костюма на мечовете в колода от карти на оракул. Има някои карти, които изглеждат отрицателни на повърхността, но ако се вгледате внимателно, те всъщност оформят този негатив по различен начин от очакваното, така че да е положителен. С което е много, много интересно да се работи.

Информация за продукта
64 карти, размер: 70 x 120 mm, език на картата: няма, брошура с инструкции: английски

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Карти Оракул AGM I Ching
Натиснете върху снимката за по-голям размер