Количка
0 продукта
 
 

DGT ТУРНИРНИ ЕЛЕКТРОННИ ШАХМАТНИ ДЪСКИ

DGT ТУРНИРНИ ЕЛЕКТРОННИ ШАХМАТНИ ДЪСКИ
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 0.00лв.
Наличност: В наличност
Модел: DGT
Марка: DGT
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

Турнирните електронни дъски се използват на Шахматните Олимпиади, Световните първенства по шахмат и всички големи турнири по света за предаване на живо на партиите. Доста по-малки турнири също използват дъските за живо предаване на партиите на техните web-страници.

Предаването на партии на живо привлича повече посетители на Вашите страници и спомага за намирането на спонсори.

Свободният DGT LiveChess software се използва за управление на електронните дъски и организирането на живо предаване в реално време чрез интернет или на екрани на мястото за игра.

 

Турнирните (Серийните) Електронни дъски е препоръчително да се комплектоват в чанти за съхранение на няколко Електронни дъски.

Разликата между USB-, и Bluetooth електронни дъски и Серийните Турнирни дъски, е че Турнирните дъски могат да се свързват заедно в големи количества в серийна мрежа за предаване на турнири. Те се свързват с компютър чрез използване на кабели или безжичната DGT Caïssa System.

Когато се използва кабелна връзка, снопове от Серийни електронни дъски се свързват към серийния порт на компютъра (или USB порт чрез използване на Serial-to-USB Конверторен Кабел който е включен в комплекта за свързване). За разлика от USB- и Bluetooth електронните дъски, серийните не могат да се използват за издивидуално свързване.

Тъй като цената на всеки комплет се образува като сбор от необходимите различни компоненти в зависимост от общия брой дъски, то ценообразуването е индивидуално, в зависимост от броя дъски, начина на свързване и вида на връзка към компютъра -  USB- или Bluetooth. Поради тази причина цената можем да Ви изпратим след запитване с уточнение на гореизброените подробности.

Запитванията изпращайте на office@boardgamesproducts.com 

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.